Oud-leerling Fulco Muziekonderwijs studeert af op conservatorium met concert


Op jonge leeftijd begon Mieke van Dam met dwarsfluitlessen bij Fulco-docent Anita Dam. Meer dan twaalf jaar lang kwam ze bijna elke week langs voor de les en speelde met veel plezier. Mieke was daarnaast ook een tijdje te vinden achter de piano bij Aletta Sebus, na jaren zelf te hebben geoefend.

 

Op het conservatorium koos Mieke voor de experimentele richting Musician 3.0, en richtte ze zich op het maken van haar eigen muziek en performances. Haar aandacht verschoof naar de piano, synthesizers en de theremin, een van de oudste elektronische muziekinstrumenten.

Op 5 februari studeert ze af met een concert op het conservatorium aan de Mariaplaats in Utrecht. Aanvang 19:30. Toegang is gratis maar beperkt; reserveer een plek via e-mail: info@miekevandam.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0