Gala Lozynska

Cello

Voor lestarieven en contact: zie onderaan deze pagina


Wat kun je van mij verwachten?

Muziek is een soort van toveren. Cello is een klassiek strijkinstrument. Te vaak benaderen we klassieke instrumenten op een te conservatieve manier. We stellen ons meteen muzikanten voor in grappige kleding met witte pruiken. Mannen gekleed als pinguïns en vrouwen in begrafenis zwart. Muziek is veel meer dan dat! Het is leuk en ik zal het je laten zien. 

Muziek is zoveel meer dan saaie oefeningen. Het gaat allereerst over plezier maken en spelen wat JIJ wilt. Filmmuziek, Pop/Rock liedjes, etc. Daarnaast kan muziek helpen om belangrijke vaardigheden te ontwikkelen, zoals creativiteit, samenwerken, besluitvorming, verantwoordelijkheidsgevoel en vele andere. 

Alles is mogelijk op de cello. Laten we dit samen ontdekken! 


Wie kan bij mij terecht?

Jong en oud(er), beginner en gevorderde, in principe vanaf 4-5 jaar. Voor jonge kinderen kijken we welke maat cello je nodig hebt en waar je een kleine cello kunt huren of kopen. 

 

Over mij

Ik heet Halyna Lozynska, noem mij maar Gala. Ik kom oorspronkelijk uit de Oekraïne. In 2018 heb ik mijn Master Cello aan het Praagse Conservatorium behaald. Sinds 2013 geef ik privé cellolessen in Amsterdam aan leerlingen van alle leeftijden. Op dit moment studeer ik aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht / Utrechts Conservatorium oude muziek (barokcello). 


Contact

Telefoon:  06-38104720

E-mailadres:  gala.lozynska@fulcomuziekonderwijs.nl

Website:

 

Tarieven 2020-2021

Lesvorm

Lesduur

Tarief < 21 jr

Tarief > 21 jr

Lesweken

Individueel

60 min 

€ 1.050

€ 1.350

30

Individueel

45 min

€ 788

€ 1.012

30

Individueel

30 min

€ 525

€ 675

30

 

Ja, ik ben geïnteresseerd in cellolessen bij Gala:

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.