Elea Bekkers

Zang / Kinderkoor / Muziekplezier II
Fulco Muziekonderwijs IJsselstein Zang Kinderkoor Elea Bekkers

“Zang is de oorspronkelijke taal”

Al voordat er gesproken taal bestond, communiceerden mensen door klanken en melodieën te maken met hun stem. Daarom kan juist gezongen muziek je zo diep raken, en daarom kan het zo bevrijdend zijn om je met zang uit te drukken.

Ik kan je helpen om de stukken die jou aanspreken, op een gezonde en vrije manier te zingen. Daarbij besteden we aandacht aan adem- en stemtechniek, muzikaliteit en tekstuitdrukking, maar ook aan podiumpresentatie. Hoe zing ik moedig en vrij terwijl er mensen meekijken en -luisteren?

Mijn lessen spits ik toe op wat jij al kunt en op wat je nog wilt leren. Ik luister naar de unieke kwaliteit van je stem en onderzoek samen met jou vele mogelijke kleuren die jouw stem kan uitdrukken. Door middel van een combinatie van muziek die jij graag luistert of zingt, en muziek die jou een nieuwe kant van je stem doet ontdekken, leer je je stem gezond en zelfverzekerd gebruiken. Kinderen vanaf 8 jaar zijn van harte welkom op solo zangles.

Over mij

Ik rondde mijn klassieke zangstudie in 2015 cum laude af met een examen, waar ik tegen de conventie in stukken van hedendaagse componisten ten gehore bracht. Ik verbreedde mijn studie richting het theater en de film in Wenen, aan de Schauspielschule en bij diverse privédocenten. Als ik niet aan het lesgeven ben, werk ik samen met componisten en theatermakers aan podiumkunst, zing ik in het ensemble NKK NXT of ben ik op andere manieren op zoek naar nieuwe vormen om vocale muziek uit te diepen. Zangtechniek is voor mij geen dogma, maar een manier om met kennis en kunde duurzaam alle denkbare kanten op te kunnen met stemexpressie.

Contact

Telefoon: 06-20906005
E-mail: elea.bekkers@fulcomuziekonderwijs.nl

Tarieven 2022-2023

De kosten zijn afhankelijk van de duur van de les en de grootte van het groepje. Er zijn verschillende prijzen voor kinderen en volwassenen.
Betaling in drie termijnen is mogelijk. Bij betaling in 1x keer (van 34 lessen) krijg je €10 korting.

Lesvorm Lesduur Tarief < 21 jr Tarief > 21 jr Lesweken
Individueel 30 min € 870 € 1.053 34
Groepsles *) 45 min € 450 n.v.t. 34
Individueel 45 min € 1.300 € 1.573 34
Kinderkoor 60 min € 250 n.v.t. 34

*) maximaal 3 kinderen

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.