Bandcoaching

Muziek maken samen met anderen is net als teamsport. Je hebt een groep met topspelers en als alles goed gaat help je elkaar om tot grote muzikale hoogte te stijgen.

Maar vaak is een groep met te gekke muzikanten en kickass nummers om te spelen niet genoeg om het beste uit jezelf en uit jouw band te halen. Iedere band heeft sterke punten, maar ook ontwikkelpunten. Wil als band groeien en heb je het gevoel dat het allemaal nog nèt iets beter kan, nog nèt iets strakker? Dan ligt, net als in teamsport, het oefenen met behulp van een coach voor de hand. En dat kan samen met de bandcoach van Fulco Muziekonderwijs in een volledig ingerichte repetitieruimte in ons eigen IJsselstein!

Wil je écht de puntjes op de muzikale ‘I’ zetten, dan helpt de IJsselsteinse bassist en bandcoach Thijs Visscher jou en jouw band. Structureel of gewoon voor een keertje om dat ene lastige liedje aan te pakken of nog net even alles op scherp te zetten voor dat aankomende optreden. Door zijn ruime ervaring als coach en als muzikant op het podium en in repetitiesetting helpt Thijs met het werken aan muzikale topsport.

Of je nou blues, pop, jazz, classic-rock of bluegrass speelt: dat maakt niet uit. De tips en tricks voor samenspel van Thijs zijn toepasbaar op elk genre. Kijk op de website voor meer informatie en maak vooral eens een afspraak met Thijs om de mogelijkheden te bespreken!