Bestel hier jouw DVD van het Lenteconcert 2017!  

Dwarsfluit

Minimale leeftijd: 5 jaar

De dwarsfluit is een inventief blaasinstrument. Door een speciale techniek maakt u de mooiste klanken. Het is het orkestinstrument bij uitstek.

In tegenstelling tot wat u wellicht zult denken, kan uw kind vanaf een jaar of vijf al leren dwarsfluitspelen. Uiteraard start de docent van Fulco Muziekonderwijs dan met een speciale kunststoffluit. Is uw kind wat ouder, dan stappen we over op een dwarsfluit met een gebogen kopstuk. De volgende fase is de ‘gewone’ dwarsfluit, waar u als volwassene ook op speelt.

Voor elke leeftijd geldt: plezier beleven aan muziek maken staat centraal bij dwarsfluitles van Fulco Muziekonderwijs. Er komen verschillende muziekstijlen aan bod en omdat samenspel leuk is, geven we een aantal keer per jaar groepslessen. Zo werkt u met andere dwarsfluitleerlingen én leerlingen van andere instrumenten toe naar de einduitvoering.

Lesvorm en -duur
Individueel of duo-lessen van 30 minuten
Jonge leerling eventueel 20 minuten individueel

Tarieven dwarsfluitles 2017-2018
Individueel
30 minuten individueel € 759
20 minuten individueel (1e jaar, jonge leerling) € 506
Groepsles
30 minuten duo € 493
Gevorderden
45 minuten individueel om de week € 569
10 rittenkaart individueel, 10 x 45 minuten € 354
10 rittenkaart individueel, 10 x 30 minuten € 236
Introductie
Introductie groepslessen, 3x € 30
Korting
5% gezinskorting
U-Pas is mogelijk via de Stichting ter Bevordering van het Muziekonderwijs  

De tarieven gaan uit van een half uur les per week in de maanden september t/m juni. Tijdens de basisschool vakanties wordt er geen les gegeven. Het tarief is gebaseerd op een jaar (met een opzegtermijn van 2 maanden) en kan in 2 of 8 termijnen betaald worden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden ? Neem dan contact op met de docent.  


Jubileum Anita Dam - Stoop In september jl. was het 25 jaar geleden dat Anita Dam-Stoop dwarsfluitles kwam geven in IJsselstein. Via muziekcollectief “Fulco de Minstreel” - dat later “Fulco Muziekonderwijs” werd - groeide haar lespraktijk snel uit. Ter ere van dit jubileum gaven haar leerlingen en een aantal oud leerlingen op vrijdag 10 november een concert. Wat was het druk. En wat was het leuk! Om 19.15 uur gingen de deuren van de Basiliekzaal van het Fulco Theater open. Bijna 100 man stroomden vol verwachting binnen. En die verwachtingen werden meer dan waargemaakt! Na een warm welkom mochten de felicitaties en bloemen van het bestuur natuurlijk niet ontbreken. Daarna nam Anita ons mee door haar herinneringen aan die 25 jaar. Gelardeerd met prachtige historische foto’s nam Anita ons mee langs eerste dwarsfluit, via haar muziekstudie, haar huwelijk met Alwin, lesgeven in kleine kamertjes boven een muziekwinkel en mooie concerten tot aan de dag van vandaag. Iedere periode uit haar rijke muziekleven werd geïllustreerd door prachtige optredens van Anita’s leerlingen en oud leerlingen. Jong en oud kwamen aan bod. Moeders en dochters kwamen aan bod. Fluitisten en fluitistes. Gitaristen die gefloten hadden. Een rijk gezelschap aan muzikanten die met passie en aandacht van Anita geleerd hebben om de dwarsfluit te spelen. En natuurlijk speelde ook Anita zelf een aantal keren mee. Een avond vol met hoogtepunten, waardoor het lastig is om maar één hoogtepunt te benoemen. Dat zal voor iedereen anders zijn geweest. Wat het voor mij was? Ik denk dat ik dan kies voor het fantastische contrast – en toch ook de harmonie- tussen het optreden van de leerlinge die pas 3 lessen heeft gehad en de leerlinge die op een paar maanden na 25 jaar les heeft gekregen van Anita.

Bekijk op Facebook | 12 November 2017

Dwarsfluit docente Anita Dam in Zenderstreeknieuws. Ze geeft al 25 jaar les bij Fulco Muziekonderwijs!

Bekijk op Facebook | 02 November 2017

Zang-en pianoleerlingen van Jacqueline Dekker spelen de hoofdrol in een kleurrijk concert in theatersfeer. Er zijn solo optredens te horen, maar ook ensembles en bandjes in samenwerking met andere instrumentalisten. Kaartjes zijn te reserveren bij theaterpantalone.nl

Bekijk op Facebook | 31 Oktober 2017

https://www.facebook.com/Amand.and.students/videos/655866167870572/

Bekijk op Facebook | 04 Augustus 2017

Gitaarspelen is natuurlijk heel leuk, maar hoe wordt zo'n gitaar nou gebouwd. Eric Vaarzon Morel oud flamenco gitaar docent van Annedee Jaeger laat in deze aflevering zien hoe hij zijn eigen gitaar maakt. Super leuke aflevering en dus echt het kijken waard! https://www.npo.nl/de-nieuwe-stradivarius/14-07-2017/AT_2079963

Bekijk op Facebook | 15 Juli 2017

To do list: Na de vakantie, drumles. Tuurlijk! Nooit te jong, nooit te oud. Amand geeft ook les in IJsselstein. Komt dat ff mooi uit! https://youtu.be/TdR7IWpFWCU

Bekijk op Facebook | 12 Juli 2017

Felicitaties voor oud- zangleerling Floor Snijders, zij is de zang-leerling geweest van zangdocente Jacqueline Dekker. Zij behaalde onlangs haar diploma docent Muziek aan het Conservatorium te Utrecht. Ze studeerde af met een slotconcert vol prachtige zangnummers, waaronder "De laatste Dans"

Bekijk op Facebook | 05 Juli 2017

Bezoek onze Facebookpagina
feb16
Gevorderdenconcert

Basiliekzaal, Fulcotheater

apr08
Bekijk alle evenementen