Bestel hier jouw DVD van het Lenteconcert 2017!  
12 november 2017

Welkome uitbreiding van het bestuur!

Het bestuur bestaat op dit moment uit 3 bestuursleden en werkt aan een groot aantal doelstellingen. Om deze doelstellingen te realiseren hebben wij in september bericht dat wij uw hulp nodig hebben. Deze oproep heeft ervoor gezorgd dat Stan Schinkel. Per november 2017 toetreedt tot het bestuur. Daar zijn wij blij mee!

Lees verder
12 november 2017

Kerstconcert A Russian Christmas in het Fulcotheater

Op zaterdag 23 december vindt om 20.30 uur in het Fulcotheater een bijzonder kerstconcert plaats. Het concert wordt gegeven door het duo Vitaliy & Alla, twee conservatoriummusici uit het Russische Rostov. Het concert wordt georganiseerd door de IJsselsteiner Peter Bekkering en zijn vriendin. Zij leerden de muzikanten eerder dit jaar kennen tijdens een Wolgacruise van Moskou naar St. Petersburg.

Lees verder
12 november 2017

Junior Sunday Blues Band

Bij Broere, Voorstraat in IJsselstein Zondag 10 december a.s. Aanvang 16.00uur Met Sunday Blues biedt Koos Blijleven zeven jonge muzikanten van Fulco Muziekonderwijs, één jonge muzikant van buiten Fulco Muziekonderwijs èn heel muziekliefhebbend IJsselstein, een terugkerend muzikaal evenement over zijn grote passie: de blues.

Lees verder
12 november 2017

Jubileum Anita Dam - Stoop

In september jl. was het 25 jaar geleden dat Anita Dam-Stoop dwarsfluitles kwam geven in IJsselstein. Via muziekcollectief “Fulco de Minstreel” - dat later “Fulco Muziekonderwijs” werd - groeide haar lespraktijk snel uit. Ter ere van dit jubileum gaven haar leerlingen en een aantal oud leerlingen op vrijdag 10 november een concert.

Lees verder
23 oktober 2017

Anita Dam 25 jaar bij Fulco Muziekonderwijs!

In september jl. was het 25 jaar geleden dat Anita Dam-Stoop dwarsfluitles kwam geven in IJsselstein via muziekcollectief “Fulco de Minstreel” dat later “Fulco Muziekonderwijs” werd.

Lees verder
21 augustus 2017

Bestuursleden gezocht

Draag jij muziek een warm hart toe? En wil je je inzetten voor de bevordering van muziek in IJsselstein? Dan ben jij geschikt voor ons team! Voor informatie kunt contact opnemen via: info@fulcomuziekonderwijs.nl

Lees verder
19 mei 2017

Proeflessen

Proeflessen Een muziekinstrument……. is dat wat voor jou? Wie weet! Nog voor de zomer kom je daar achter. In de maanden mei en juni kun je namelijk via Fulco Muziekonderwijs voordelig een aantal introductielessen volgen. Deze worden georganiseerd voor de volgende instrumenten: Blokfluit, Dwarsfluit, Piano, Saxofoon, Zang, Drummen en Akoestische Gitaar. De introductiecursus is een mooie test om te kijken of het gekozen instrument echt jóuw instrument is. De minimumleeftijd verschilt per instrument. Kinderen, tieners én volwassenen zijn allemaal welkom.

Lees verder
15 maart 2017

Kies je eigen instrument

Op diverse basisscholen maken kinderen kennis met vier verschillende instrumenten. De vraag is: waar ligt jouw voorkeur? Voel je je het prettigst met de blokfluit in je hand? Of ben jij meer een gitaartype? Of ligt slagwerk je juist heel goed? Ligt jouw hart bij de dwarsfluit of saxofoon? Of werd je verliefd op de piano?

Lees verder
01 november 2016

Herkomst: Nieuwe voorstelling en CD van De Ministers

Herkomst is de nieuwe muzikale theatervoorstelling van De Ministers waar elektrische gitaardocent Joop Leemans onderdeel van uitmaakt. In de voorstelling graven De Ministers in hun muzikale verleden. Een wonderbaarlijke vondst zet hen aan tot een zoektocht naar hun wortels, waarbij zij ook op de wezenlijke vragen stuiten. Waar komen we vandaan? En waar komen we thuis?

Lees verder
28 september 2016

Kindercursus Dwarsfluit voor 5,6,7-jarigen

De week na de Herfstvakantie start in IJsselstein een cursus dwarsfluit, speciaal voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar. In een groepje maken de kinderen op een speelse manier kennis met het instrument en de muziek. Er zal gespeeld worden op een speciale kunststof kinderdwarsfluit.

Lees verder
06 april 2016

Introductielessen

Introductielessen Een muziekinstrument……. is dat wat voor jou? Wie weet! Nog voor de zomer kom je daar achter. In de maanden mei en juni kun je namelijk via Fulco Muziekonderwijs voordelig een aantal introductielessen volgen.

Lees verder
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Jubileum Anita Dam - Stoop In september jl. was het 25 jaar geleden dat Anita Dam-Stoop dwarsfluitles kwam geven in IJsselstein. Via muziekcollectief “Fulco de Minstreel” - dat later “Fulco Muziekonderwijs” werd - groeide haar lespraktijk snel uit. Ter ere van dit jubileum gaven haar leerlingen en een aantal oud leerlingen op vrijdag 10 november een concert. Wat was het druk. En wat was het leuk! Om 19.15 uur gingen de deuren van de Basiliekzaal van het Fulco Theater open. Bijna 100 man stroomden vol verwachting binnen. En die verwachtingen werden meer dan waargemaakt! Na een warm welkom mochten de felicitaties en bloemen van het bestuur natuurlijk niet ontbreken. Daarna nam Anita ons mee door haar herinneringen aan die 25 jaar. Gelardeerd met prachtige historische foto’s nam Anita ons mee langs eerste dwarsfluit, via haar muziekstudie, haar huwelijk met Alwin, lesgeven in kleine kamertjes boven een muziekwinkel en mooie concerten tot aan de dag van vandaag. Iedere periode uit haar rijke muziekleven werd geïllustreerd door prachtige optredens van Anita’s leerlingen en oud leerlingen. Jong en oud kwamen aan bod. Moeders en dochters kwamen aan bod. Fluitisten en fluitistes. Gitaristen die gefloten hadden. Een rijk gezelschap aan muzikanten die met passie en aandacht van Anita geleerd hebben om de dwarsfluit te spelen. En natuurlijk speelde ook Anita zelf een aantal keren mee. Een avond vol met hoogtepunten, waardoor het lastig is om maar één hoogtepunt te benoemen. Dat zal voor iedereen anders zijn geweest. Wat het voor mij was? Ik denk dat ik dan kies voor het fantastische contrast – en toch ook de harmonie- tussen het optreden van de leerlinge die pas 3 lessen heeft gehad en de leerlinge die op een paar maanden na 25 jaar les heeft gekregen van Anita.

Bekijk op Facebook | 12 November 2017

Dwarsfluit docente Anita Dam in Zenderstreeknieuws. Ze geeft al 25 jaar les bij Fulco Muziekonderwijs!

Bekijk op Facebook | 02 November 2017

Zang-en pianoleerlingen van Jacqueline Dekker spelen de hoofdrol in een kleurrijk concert in theatersfeer. Er zijn solo optredens te horen, maar ook ensembles en bandjes in samenwerking met andere instrumentalisten. Kaartjes zijn te reserveren bij theaterpantalone.nl

Bekijk op Facebook | 31 Oktober 2017

https://www.facebook.com/Amand.and.students/videos/655866167870572/

Bekijk op Facebook | 04 Augustus 2017

Gitaarspelen is natuurlijk heel leuk, maar hoe wordt zo'n gitaar nou gebouwd. Eric Vaarzon Morel oud flamenco gitaar docent van Annedee Jaeger laat in deze aflevering zien hoe hij zijn eigen gitaar maakt. Super leuke aflevering en dus echt het kijken waard! https://www.npo.nl/de-nieuwe-stradivarius/14-07-2017/AT_2079963

Bekijk op Facebook | 15 Juli 2017

To do list: Na de vakantie, drumles. Tuurlijk! Nooit te jong, nooit te oud. Amand geeft ook les in IJsselstein. Komt dat ff mooi uit! https://youtu.be/TdR7IWpFWCU

Bekijk op Facebook | 12 Juli 2017

Felicitaties voor oud- zangleerling Floor Snijders, zij is de zang-leerling geweest van zangdocente Jacqueline Dekker. Zij behaalde onlangs haar diploma docent Muziek aan het Conservatorium te Utrecht. Ze studeerde af met een slotconcert vol prachtige zangnummers, waaronder "De laatste Dans"

Bekijk op Facebook | 05 Juli 2017

Bezoek onze Facebookpagina
feb16
Gevorderdenconcert

Basiliekzaal, Fulcotheater

apr08
Bekijk alle evenementen