Bestel hier jouw DVD van het Lenteconcert 2017!  
19 januari 2018

Kies je eigen instrument

Wil je een muziekinstrument leren bespelen? Grijp nu je kans en neem 3 proeflessen voor €30,- bij Fulcomuziekonderwijs.

Lees verder
13 december 2017

De Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst

Vrijdag 15 december is het zo ver! Dan is de binnenstad van IJsselstein het toneel van de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst. Daar zullen ook docenten en leden van het Fulco Muziekonderwijs te vinden zijn.

Lees verder
07 december 2017

Junior Sunday Blues Band laat met passie de blues herleven

Als het aan Koos Blijleven ligt mogen de blues nooit verdwijnen. En daar gaat zijn initiatief - de Junior Sunday Blues Band - voor zorgen. Een groep van zes muzikanten en twee zangeressen in de leeftijd van 14 tot 18 jaar.

Lees verder
12 november 2017

Welkome uitbreiding van het bestuur!

Het bestuur bestaat op dit moment uit 3 bestuursleden en werkt aan een groot aantal doelstellingen. Om deze doelstellingen te realiseren hebben wij in september bericht dat wij uw hulp nodig hebben. Deze oproep heeft ervoor gezorgd dat Stan Schinkel. Per november 2017 toetreedt tot het bestuur. Daar zijn wij blij mee!

Lees verder
12 november 2017

Kerstconcert A Russian Christmas in het Fulcotheater

Op zaterdag 23 december vindt om 20.30 uur in het Fulcotheater een bijzonder kerstconcert plaats. Het concert wordt gegeven door het duo Vitaliy & Alla, twee conservatoriummusici uit het Russische Rostov. Het concert wordt georganiseerd door de IJsselsteiner Peter Bekkering en zijn vriendin. Zij leerden de muzikanten eerder dit jaar kennen tijdens een Wolgacruise van Moskou naar St. Petersburg.

Lees verder
12 november 2017

Junior Sunday Blues Band

Bij Broere, Voorstraat in IJsselstein Zondag 10 december a.s. Aanvang 16.00uur Met Sunday Blues biedt Koos Blijleven zeven jonge muzikanten van Fulco Muziekonderwijs, één jonge muzikant van buiten Fulco Muziekonderwijs èn heel muziekliefhebbend IJsselstein, een terugkerend muzikaal evenement over zijn grote passie: de blues.

Lees verder
12 november 2017

Jubileum Anita Dam - Stoop

In september jl. was het 25 jaar geleden dat Anita Dam-Stoop dwarsfluitles kwam geven in IJsselstein. Via muziekcollectief “Fulco de Minstreel” - dat later “Fulco Muziekonderwijs” werd - groeide haar lespraktijk snel uit. Ter ere van dit jubileum gaven haar leerlingen en een aantal oud leerlingen op vrijdag 10 november een concert.

Lees verder
23 oktober 2017

Anita Dam 25 jaar bij Fulco Muziekonderwijs!

In september jl. was het 25 jaar geleden dat Anita Dam-Stoop dwarsfluitles kwam geven in IJsselstein via muziekcollectief “Fulco de Minstreel” dat later “Fulco Muziekonderwijs” werd.

Lees verder
21 augustus 2017

Bestuursleden gezocht

Draag jij muziek een warm hart toe? En wil je je inzetten voor de bevordering van muziek in IJsselstein? Dan ben jij geschikt voor ons team! Voor informatie kunt contact opnemen via: info@fulcomuziekonderwijs.nl

Lees verder
19 mei 2017

Proeflessen

Proeflessen Een muziekinstrument……. is dat wat voor jou? Wie weet! Nog voor de zomer kom je daar achter. In de maanden mei en juni kun je namelijk via Fulco Muziekonderwijs voordelig een aantal introductielessen volgen. Deze worden georganiseerd voor de volgende instrumenten: Blokfluit, Dwarsfluit, Piano, Saxofoon, Zang, Drummen en Akoestische Gitaar. De introductiecursus is een mooie test om te kijken of het gekozen instrument echt jóuw instrument is. De minimumleeftijd verschilt per instrument. Kinderen, tieners én volwassenen zijn allemaal welkom.

Lees verder
15 maart 2017

Kies je eigen instrument

Op diverse basisscholen maken kinderen kennis met vier verschillende instrumenten. De vraag is: waar ligt jouw voorkeur? Voel je je het prettigst met de blokfluit in je hand? Of ben jij meer een gitaartype? Of ligt slagwerk je juist heel goed? Ligt jouw hart bij de dwarsfluit of saxofoon? Of werd je verliefd op de piano?

Lees verder
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

De optredens van het gevorderdenconcert van afgelopen vrijdag staan online! Bekijk ze hier op de YouTube pagina van Fulco Muziekonderwijs. Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van nieuwe video's! https://www.youtube.com/channel/UCi2BhzlLuodCfJ-TeuZbJYA

Bekijk op Facebook | 19 Februari 2018

Bekijk op Facebook | 16 Februari 2018

Bekijk op Facebook | 15 Februari 2018

We pay tribute to Vulfpeck and the great Michael Bland. We had a ball prepairing, playing and filming this. Thank's for inspiring us! (P.S. better image and sound in HD streaming!) This video is for educational and inspirational purpose only. Please support the musicians who wrote this music. Many thank's to Joost Manger Cats and Hugo's dad for recording us!! And Thank's to all my great students Marije, Jimmy, Alannah, Hugo, Paco, Pascal, Martijn, Leonard. You all did great! Cheers, Amand www.fulcomuziekonderwijs.nl

Bekijk op Facebook | 13 Februari 2018

https://youtu.be/YcyCrJOPS64

Bekijk op Facebook | 12 Februari 2018

Morgenavond om 19:30 is het zo ver! Dan laten de violisten hun prachtige muzikale kunsten zien op de eerste voorspeelavond van 2018! U bent natuurlijk van harte welkom om mee te genieten in het Fulco Theater.

Bekijk op Facebook | 01 Februari 2018

Gevorderden Concert Vrijdag 16 februari geven de gevorderde leerlingen van Fulco Muziekonderwijs weer een concert. Prachtige viool-, gitaar-, dwarsfluit- en pianoklanken zijn te horen in een gevarieerd programma. Het concert begint om 19:30 uur in de Basiliekzaal van het Fulcotheater. Hieronder een indruk van het Gevorderden Concert van vorig jaar.

Bekijk op Facebook | 20 Januari 2018

Kies je eigen instrument! Op diverse basisscholen maken kinderen kennis met vier verschillende instrumenten. De vraag is: waar ligt jouw voorkeur? Voel je je het prettigst met de blokfluit in je hand? Of ben jij meer een gitaartype? Of ligt slagwerk je juist heel goed? Ligt jouw hart bij de dwarsfluit of saxofoon? Of werd je verliefd op de piano? De kennismaking met jouw favoriete instrument kun je voortzetten. Kom lessen volgen bij een van de docenten van Fulco Muziekonderwijs! Dit kan ook als de docenten niet op jouw school langs zijn geweest. Kosten € 30,- voor 3 lessen Meer info: Dwarsfluit - Anita Dam anita.dam-stoop@fulcomuziekonderwijs.nl Gitaar Martin Meijer martin.meijer@fulcomuziekonderwijs.nl Piano Jacqueline Dekker jacqueline.dekker@fulcomuziekonderwijs.nl Slagwerk Armand de Ligt amand.deligt@fulcomuziekonderwijs.nl Saxofoon Ruud Raike ruud.raike@fulcomuziekonderwijs.nl Opgeven vòòr 15 februari 2018 bij de docent via mail of via www.fulcomuziekonderwijs.nl

Bekijk op Facebook | 18 Januari 2018

Vrijdag 15 december is het zo ver! Dan is de binnenstad van IJsselstein het toneel van de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst. Daar zullen ook docenten en leden van het Fulco Muziekonderwijs te vinden zijn. Op Kronenburgplantsoen 1 begint om 20:00 uur de band van onze basdocent Thijs Visscher met het spelen van een aantal eigen composities. Dit kwartet bestaat uit een basgitarist, zangeres, gitarist en een drummer. Op Kronenburgplantsoen 10 is het Eisler trio te vinden. Onze gitaarles docente Annedee Jaeger zal zich met dit trio richten op de muziek uit het Interbellum. Voor meer informatie kunt u naar deze website gaan: http://sprokkelroute.nl/

Bekijk op Facebook | 13 December 2017

Vanmiddag om 4 uur is het zo ver! Dan gaan de deuren van Broere open en kunt u genieten van de prachtige muziek van de Junior Sunday Blues Band! Je hoort eigen nummers van de band met invloeden uit de muziek van grote namen als Jimi Hendrix en Walter Trout. U bent van harte welkom!

Bekijk op Facebook | 10 December 2017

Bezoek onze Facebookpagina
feb23
Voorspeelavond Viool (Inki Varga)

Fulcotheater, Overtoomzaal

apr08
mei18
Voorspeelavond Viool (Inki Varga)

fulcotheater, Overtoomzaal

Bekijk alle evenementen