Bestel hier jouw DVD van het Lenteconcert 2017!  
21 augustus 2017

Bestuursleden gezocht

Draag jij muziek een warm hart toe? En wil je je inzetten voor de bevordering van muziek in IJsselstein? Dan ben jij geschikt voor ons team! Voor informatie kunt contact opnemen via: info@fulcomuziekonderwijs.nl

Lees verder
19 mei 2017

Proeflessen

Proeflessen Een muziekinstrument……. is dat wat voor jou? Wie weet! Nog voor de zomer kom je daar achter. In de maanden mei en juni kun je namelijk via Fulco Muziekonderwijs voordelig een aantal introductielessen volgen. Deze worden georganiseerd voor de volgende instrumenten: Blokfluit, Dwarsfluit, Piano, Saxofoon, Zang, Drummen en Akoestische Gitaar. De introductiecursus is een mooie test om te kijken of het gekozen instrument echt jóuw instrument is. De minimumleeftijd verschilt per instrument. Kinderen, tieners én volwassenen zijn allemaal welkom.

Lees verder
15 maart 2017

Kies je eigen instrument

Op diverse basisscholen maken kinderen kennis met vier verschillende instrumenten. De vraag is: waar ligt jouw voorkeur? Voel je je het prettigst met de blokfluit in je hand? Of ben jij meer een gitaartype? Of ligt slagwerk je juist heel goed? Ligt jouw hart bij de dwarsfluit of saxofoon? Of werd je verliefd op de piano?

Lees verder
01 november 2016

Herkomst: Nieuwe voorstelling en CD van De Ministers

Herkomst is de nieuwe muzikale theatervoorstelling van De Ministers waar elektrische gitaardocent Joop Leemans onderdeel van uitmaakt. In de voorstelling graven De Ministers in hun muzikale verleden. Een wonderbaarlijke vondst zet hen aan tot een zoektocht naar hun wortels, waarbij zij ook op de wezenlijke vragen stuiten. Waar komen we vandaan? En waar komen we thuis?

Lees verder
28 september 2016

Kindercursus Dwarsfluit voor 5,6,7-jarigen

De week na de Herfstvakantie start in IJsselstein een cursus dwarsfluit, speciaal voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar. In een groepje maken de kinderen op een speelse manier kennis met het instrument en de muziek. Er zal gespeeld worden op een speciale kunststof kinderdwarsfluit.

Lees verder
06 april 2016

Introductielessen

Introductielessen Een muziekinstrument……. is dat wat voor jou? Wie weet! Nog voor de zomer kom je daar achter. In de maanden mei en juni kun je namelijk via Fulco Muziekonderwijs voordelig een aantal introductielessen volgen.

Lees verder
18 januari 2016

Kies je eigen instrument!

Kies je eigen instrument! In samenwerking met Kunst Centraal biedt Fulco Muziekcollectief proeflessen aan om kennis te maken met je favoriete instrument.

Lees verder
08 september 2015

Kindercursus dwarsfluit

In oktober start in IJsselstein een cursus dwarsfluit, speciaal voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar. In een groepje maken de kinderen op een speelse manier kennis met het instrument en de muziek. Er zal gespeeld worden op een speciale kunststof kinderdwarsfluit.

Lees verder
01 juni 2015

Proeflessen bij Fulco Muziekonderwijs

In de maand juni start via “Fulco Muziekonderwijs” een aantal introductiecursussen. Dit is een mooie test om te kijken of het gekozen instrument echt jóuw instrument is, zodat je na de zomervakantie verder kunt gaan met een jaarcursus. De minimumleeftijd verschilt per instrument. Het begint vanaf ongeveer 5 jaar en natuurlijk zijn ook volwassenen van harte welkom. Deze worden georganiseerd voor de volgende instrumenten: blokfluit, dwarsfluit, saxofoon, akoestische gitaar en elektrische gitaar.

Lees verder
10 april 2015

Kies je eigen instrument

In samenwerking met Kunst Centraal biedt Fulco Muziekcollectief een nieuwe manier om kennis te maken met je favoriete instrument.

Lees verder
13 februari 2015

Gevorderden concert

Komende vrijdag 13 februari in de overtoomzaal om 19.30u, een concert verzorgd door gevorderde leerlingen van het collectief.

Lees verder
1 | 2 | 3 | 4 | 5

https://www.facebook.com/Amand.and.students/videos/655866167870572/

Bekijk op Facebook | 04 Augustus 2017

Gitaarspelen is natuurlijk heel leuk, maar hoe wordt zo'n gitaar nou gebouwd. Eric Vaarzon Morel oud flamenco gitaar docent van Annedee Jaeger laat in deze aflevering zien hoe hij zijn eigen gitaar maakt. Super leuke aflevering en dus echt het kijken waard! https://www.npo.nl/de-nieuwe-stradivarius/14-07-2017/AT_2079963

Bekijk op Facebook | 15 Juli 2017

To do list: Na de vakantie, drumles. Tuurlijk! Nooit te jong, nooit te oud. Amand geeft ook les in IJsselstein. Komt dat ff mooi uit! https://youtu.be/TdR7IWpFWCU

Bekijk op Facebook | 12 Juli 2017

Felicitaties voor oud- zangleerling Floor Snijders, zij is de zang-leerling geweest van zangdocente Jacqueline Dekker. Zij behaalde onlangs haar diploma docent Muziek aan het Conservatorium te Utrecht. Ze studeerde af met een slotconcert vol prachtige zangnummers, waaronder "De laatste Dans"

Bekijk op Facebook | 05 Juli 2017

Aanstaande vrijdag 30 juni om 19:00 uur... Jaarlijkse drumuitvoering bij Fulco Muziekonderwijs. 15 leerlingen van Amand de Ligt verzorgen een gevarieerd programma. Iedereen is welkom, maar vol = vol dus kom op tijd. Fulcotheater, Overtoomzaal (eerste verdieping). Zaal open vanaf 18:30 uur.

Bekijk op Facebook | 28 Juni 2017

Verenigingenmarkt. We zijn er nog tot 16.00 uur met om half twee wederom spetterend optreden van Bram Stakenburg en Hipsters Op een Vouwfiets. Ik zou zeggen komt allen Met Leon Vliex, Annedee Jaeger Thijs Visscher

Bekijk op Facebook | 17 Juni 2017

Een overzicht van het eindconcert van leerlingen van Annedee Jaeger. Genoten wat een twee fijne afwisselende voorstellingen en wat heeft iedereen geweldig gespeeld! Met grote dank aan Hans Albers die wederom deze prachtige foto's gemaakt heeft, dank je wel!!

Bekijk op Facebook | 12 Juni 2017

Bezoek onze Facebookpagina