Bestel hier jouw DVD van het Lenteconcert 2017!  
21 augustus 2017

Bestuursleden gezocht


Draag jij muziek een warm hart toe? En wil je je inzetten voor de bevordering van muziek in IJsselstein? Dan ben jij geschikt voor ons team! 

Fulco Muziekonderwijs wordt bestuurd door een stichting. De Stichting ter Bevordering Muziekonderwijs IJsselstein (SBMO). Vanuit deze stichting werken wij aan het aanbieden van een kwalitatief hoogwaardig en zo uitgebreid mogelijk palet aan instrumentaal en vocaal onderwijs in IJsselstein. Via individuele lessen, door samenspel, maar ook bijvoorbeeld door het stimuleren (en begeleiden) van muzieklessen op de IJsselsteinse basisscholen.

 • Groei van het aantal leerlingen
 • Huisvesting, beter passend bij het lesaanbod en bij de groei van het leerlingaantal
 • Het creëren van een muziekpodium voor klassieke en lichte muziek, inclusief een eigen oefenruimte voor bandjes
 • Grotere aandacht voor gezamenlijke optredens van leerlingen binnen diverse evenementen in IJsselstein
 • Betere profilering en het nog steviger op de kaart zetten van Fulco Muziekonderwijs als hèt adres voor muziekonderwijs in IJsselstein
 • Actievere inzet van internet, social media en een goede PR om nog meer bekendheid te realiseren.

Om deze doelstellingen te realiseren hebben wij uw hulp nodig. Wij zoeken namelijk uitbreiding van het bestuur met meerdere enthousiaste bestuursleden.

Wil jij je hard maken voor kwalitatief en plezierig muziekonderwijs is IJsselstein? Meld je dan snel aan als bestuurslid. Wij zijn onder meer op zoek naar pro-actieve bestuursleden die willen bijdragen aan bijvoorbeeld:

 • Financiële Zaken (penningmeester)
 • Secretariaat
 • Sponsoring
 • PR
 • Social Media

Maar ook wanneer je op andere vlakken wilt en kunt ondersteunen ben je van harte welkom.

Om je aan te melden, of om meer informatie te krijgen, neem dan snel contact op! Dat kan via info@fulcomuziekonderwijs.nl.

Bellen mag natuurlijk ook. Bel dan met Han Theil (voorzitter; 030-6884925) of met Harmen Stakenburg (secretaris; 06-19912582).

Wij rekenen op jou! 

De optredens van het gevorderdenconcert van afgelopen vrijdag staan online! Bekijk ze hier op de YouTube pagina van Fulco Muziekonderwijs. Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van nieuwe video's! https://www.youtube.com/channel/UCi2BhzlLuodCfJ-TeuZbJYA

Bekijk op Facebook | 19 Februari 2018

Bekijk op Facebook | 16 Februari 2018

Bekijk op Facebook | 15 Februari 2018

We pay tribute to Vulfpeck and the great Michael Bland. We had a ball prepairing, playing and filming this. Thank's for inspiring us! (P.S. better image and sound in HD streaming!) This video is for educational and inspirational purpose only. Please support the musicians who wrote this music. Many thank's to Joost Manger Cats and Hugo's dad for recording us!! And Thank's to all my great students Marije, Jimmy, Alannah, Hugo, Paco, Pascal, Martijn, Leonard. You all did great! Cheers, Amand www.fulcomuziekonderwijs.nl

Bekijk op Facebook | 13 Februari 2018

https://youtu.be/YcyCrJOPS64

Bekijk op Facebook | 12 Februari 2018

Morgenavond om 19:30 is het zo ver! Dan laten de violisten hun prachtige muzikale kunsten zien op de eerste voorspeelavond van 2018! U bent natuurlijk van harte welkom om mee te genieten in het Fulco Theater.

Bekijk op Facebook | 01 Februari 2018

Gevorderden Concert Vrijdag 16 februari geven de gevorderde leerlingen van Fulco Muziekonderwijs weer een concert. Prachtige viool-, gitaar-, dwarsfluit- en pianoklanken zijn te horen in een gevarieerd programma. Het concert begint om 19:30 uur in de Basiliekzaal van het Fulcotheater. Hieronder een indruk van het Gevorderden Concert van vorig jaar.

Bekijk op Facebook | 20 Januari 2018

Kies je eigen instrument! Op diverse basisscholen maken kinderen kennis met vier verschillende instrumenten. De vraag is: waar ligt jouw voorkeur? Voel je je het prettigst met de blokfluit in je hand? Of ben jij meer een gitaartype? Of ligt slagwerk je juist heel goed? Ligt jouw hart bij de dwarsfluit of saxofoon? Of werd je verliefd op de piano? De kennismaking met jouw favoriete instrument kun je voortzetten. Kom lessen volgen bij een van de docenten van Fulco Muziekonderwijs! Dit kan ook als de docenten niet op jouw school langs zijn geweest. Kosten € 30,- voor 3 lessen Meer info: Dwarsfluit - Anita Dam anita.dam-stoop@fulcomuziekonderwijs.nl Gitaar Martin Meijer martin.meijer@fulcomuziekonderwijs.nl Piano Jacqueline Dekker jacqueline.dekker@fulcomuziekonderwijs.nl Slagwerk Armand de Ligt amand.deligt@fulcomuziekonderwijs.nl Saxofoon Ruud Raike ruud.raike@fulcomuziekonderwijs.nl Opgeven vòòr 15 februari 2018 bij de docent via mail of via www.fulcomuziekonderwijs.nl

Bekijk op Facebook | 18 Januari 2018

Vrijdag 15 december is het zo ver! Dan is de binnenstad van IJsselstein het toneel van de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst. Daar zullen ook docenten en leden van het Fulco Muziekonderwijs te vinden zijn. Op Kronenburgplantsoen 1 begint om 20:00 uur de band van onze basdocent Thijs Visscher met het spelen van een aantal eigen composities. Dit kwartet bestaat uit een basgitarist, zangeres, gitarist en een drummer. Op Kronenburgplantsoen 10 is het Eisler trio te vinden. Onze gitaarles docente Annedee Jaeger zal zich met dit trio richten op de muziek uit het Interbellum. Voor meer informatie kunt u naar deze website gaan: http://sprokkelroute.nl/

Bekijk op Facebook | 13 December 2017

Vanmiddag om 4 uur is het zo ver! Dan gaan de deuren van Broere open en kunt u genieten van de prachtige muziek van de Junior Sunday Blues Band! Je hoort eigen nummers van de band met invloeden uit de muziek van grote namen als Jimi Hendrix en Walter Trout. U bent van harte welkom!

Bekijk op Facebook | 10 December 2017

Bezoek onze Facebookpagina
feb23
Voorspeelavond Viool (Inki Varga)

Fulcotheater, Overtoomzaal

apr08
mei18
Voorspeelavond Viool (Inki Varga)

fulcotheater, Overtoomzaal

Bekijk alle evenementen