Bestel hier jouw DVD van het Lenteconcert 2017!  
19 mei 2017

Proeflessen


Proeflessen

Een muziekinstrument……. is dat wat voor jou? Wie weet!  Nog voor de zomer kom je daar achter. In de maanden mei en juni kun je namelijk via Fulco Muziekonderwijs voordelig een aantal introductielessen volgen. Deze worden georganiseerd voor de volgende instrumenten: Blokfluit, Dwarsfluit, Piano, Saxofoon, Zang, Drummen en Akoestische Gitaar. De introductiecursus is een mooie test om te kijken of het gekozen instrument echt jóuw instrument is. De minimumleeftijd verschilt per instrument. Kinderen, tieners én volwassenen zijn allemaal welkom.

Wat kost het?

De lessen worden gegeven met een speciale actieprijs: 3 lessen voor € 30,-! (indeling en prijs afhankelijk van het aantal aanmeldingen). Voor sommige lessen is het mogelijk tijdelijk een instrument te huren. De docent kan daar meer informatie over geven.

Hoe meld ik me aan? Waar kan ik eerst meer informatie krijgen? Dat kan door direct met de juiste docent contact op te nemen:

Blokfluit - Margritha Isings - 0313-419195 m.isings@kpnmail.nl
Dwarsfluit  - Anita Dam-Stoop - 030-6872759 dam.stoop@hetnet.nl
Piano - Jaqueline Dekker -  30-6884576 jaqueline.dekker@fulcomuziekonderwijs.nl
Saxofoon - Ruud Raaike - 06-41119208 r.c.h.raike@tele2.nl
Zang - Jaqueline Dekker - 030-6884576 jaqueline.dekker@fulcomuziekonderwijs.nl
Drummen - Amand de Ligt - 06-24564387 amand.deligt@fulcomuziekonderwijs.nl
Ak. Gitaar - Martin Meijer - 0347-370553 martintameijer@gmail.com
Ak. Gitaar - Annedee Jaeger - 06-20713935 annedeejaeger@gmail.com 
Elektrische gitaar - Joop Leemans - 06-12241248 joopleemans@gmail.com

  

Jubileum Anita Dam - Stoop In september jl. was het 25 jaar geleden dat Anita Dam-Stoop dwarsfluitles kwam geven in IJsselstein. Via muziekcollectief “Fulco de Minstreel” - dat later “Fulco Muziekonderwijs” werd - groeide haar lespraktijk snel uit. Ter ere van dit jubileum gaven haar leerlingen en een aantal oud leerlingen op vrijdag 10 november een concert. Wat was het druk. En wat was het leuk! Om 19.15 uur gingen de deuren van de Basiliekzaal van het Fulco Theater open. Bijna 100 man stroomden vol verwachting binnen. En die verwachtingen werden meer dan waargemaakt! Na een warm welkom mochten de felicitaties en bloemen van het bestuur natuurlijk niet ontbreken. Daarna nam Anita ons mee door haar herinneringen aan die 25 jaar. Gelardeerd met prachtige historische foto’s nam Anita ons mee langs eerste dwarsfluit, via haar muziekstudie, haar huwelijk met Alwin, lesgeven in kleine kamertjes boven een muziekwinkel en mooie concerten tot aan de dag van vandaag. Iedere periode uit haar rijke muziekleven werd geïllustreerd door prachtige optredens van Anita’s leerlingen en oud leerlingen. Jong en oud kwamen aan bod. Moeders en dochters kwamen aan bod. Fluitisten en fluitistes. Gitaristen die gefloten hadden. Een rijk gezelschap aan muzikanten die met passie en aandacht van Anita geleerd hebben om de dwarsfluit te spelen. En natuurlijk speelde ook Anita zelf een aantal keren mee. Een avond vol met hoogtepunten, waardoor het lastig is om maar één hoogtepunt te benoemen. Dat zal voor iedereen anders zijn geweest. Wat het voor mij was? Ik denk dat ik dan kies voor het fantastische contrast – en toch ook de harmonie- tussen het optreden van de leerlinge die pas 3 lessen heeft gehad en de leerlinge die op een paar maanden na 25 jaar les heeft gekregen van Anita.

Bekijk op Facebook | 12 November 2017

Dwarsfluit docente Anita Dam in Zenderstreeknieuws. Ze geeft al 25 jaar les bij Fulco Muziekonderwijs!

Bekijk op Facebook | 02 November 2017

Zang-en pianoleerlingen van Jacqueline Dekker spelen de hoofdrol in een kleurrijk concert in theatersfeer. Er zijn solo optredens te horen, maar ook ensembles en bandjes in samenwerking met andere instrumentalisten. Kaartjes zijn te reserveren bij theaterpantalone.nl

Bekijk op Facebook | 31 Oktober 2017

https://www.facebook.com/Amand.and.students/videos/655866167870572/

Bekijk op Facebook | 04 Augustus 2017

Gitaarspelen is natuurlijk heel leuk, maar hoe wordt zo'n gitaar nou gebouwd. Eric Vaarzon Morel oud flamenco gitaar docent van Annedee Jaeger laat in deze aflevering zien hoe hij zijn eigen gitaar maakt. Super leuke aflevering en dus echt het kijken waard! https://www.npo.nl/de-nieuwe-stradivarius/14-07-2017/AT_2079963

Bekijk op Facebook | 15 Juli 2017

To do list: Na de vakantie, drumles. Tuurlijk! Nooit te jong, nooit te oud. Amand geeft ook les in IJsselstein. Komt dat ff mooi uit! https://youtu.be/TdR7IWpFWCU

Bekijk op Facebook | 12 Juli 2017

Felicitaties voor oud- zangleerling Floor Snijders, zij is de zang-leerling geweest van zangdocente Jacqueline Dekker. Zij behaalde onlangs haar diploma docent Muziek aan het Conservatorium te Utrecht. Ze studeerde af met een slotconcert vol prachtige zangnummers, waaronder "De laatste Dans"

Bekijk op Facebook | 05 Juli 2017

Bezoek onze Facebookpagina
feb16
Gevorderdenconcert

Basiliekzaal, Fulcotheater

apr08
Bekijk alle evenementen