Olga Grishina

Piano klassiek

Wat kun je van mij verwachten?

Muziek raakt ieder mens zonder woorden, het maakt het mogelijk om je gevoelens te uiten. Voor mij is het een grote vreugde om mensen dicht bij muziek te brengen. Voor kinderen is het ook een geweldig middel voor algemene ontwikkeling. Elke leerling is welkom. Jong en oud. Mijn achtergrond is klassiek en ik geef graag een goede basis voor het spelen van welke muziek dan ook. Klassiek, modern, lichte muziek, jazz, pop… alles is mogelijk en welkom. Het is belangrijk om de muziek te spelen die je leuk vindt, dan is er een motivatie om te studeren.

Over mij

Na afronding van mijn pianostudie in Moskou zette ik mijn studie voort bij Klara Würtz aan het Utrechts Conservatorium, waar ik in 2015 mijn master (solistendiploma) behaalde. Ik trad op in Vredenburg, de Hermitage en het Concertgebouw en won prijzen op diverse concoursen in Rusland en Nederland.
Ik werk regelmatig samen met vocalisten in opera- en liedrepertoire. Daarnaast werkt ik ook sinds 2007 met veel plezier als pianodocente.

Proefles

Ben je geïnteresseerd in pianolessen klassiek (of een andere stijl)? Bel me gerust, dan maken we een afspraak. Ik geef les op de woensdagmiddag in het Fulcotheater in IJsselstein.

Contact

Telefoon: 06-34006702
E-mail: olga.grishina@fulcomuziekonderwijs.nl
Website: 

Tarieven 2022-2023

Lesvorm Lesduur Tarief Lesweken
Individueel 30 min € 840 36-37
Individueel 45 min € 1.259 36-37
Individueel 60 min € 1.679 36-37

Afspraken op maat zijn mogelijk, bijvoorbeeld leskaarten.

Cursisten onder de 21 jaar zijn vrijgesteld van de BTW.

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.