Thijs Visscher

Basgitaar / Bandcoaching
Fulco Muziekonderwijs IJsselstein Basgitaar Bandcoaching Thijs Visscher

Wat kun je bij mij verwachten?

Vind jij basgitaar spelen geweldig en zou je het graag – beter – willen leren? Dat kan!
Ik geef basgitaarles in IJsselstein aan leerlingen van alle niveaus en leeftijden. Wat kun je verwachten:

  • plezier!
  • een persoonlijke aanpak
  • veel aandacht voor sound, timing en groove
  • improvisatie
  • doorgronding
  • stijlkennis
  • goede oren

“Als bassist ben je de baas van de band”

De basgitaar levert het muzikale fundament voor de hele band. Zonder bas geen basis! Daarom heb je als bassist een grote verantwoordelijkheid in de band. Je bent het verband tussen ritme, harmonie en melodie. Dat klinkt misschien ingewikkeld en gewichtig, maar het is juist heel leuk! De basgitaar is een relatief jong en simpel instrument.

Wat doet die baspartij nou met het liedje? Waarom zijn die noten zo? Deze vragen en meer zullen tijdens mijn lessen beantwoord worden. Het maakt niet uit hoeveel je kunt of hoe ver je al bent, mijn lessen zijn aangepast op jouw niveau. Samen komen we er wel uit!

Bandcoaching

Muziek maken samen met anderen is net als teamsport. Je hebt een groep met topspelers en als alles goed gaat help je elkaar om tot grote muzikale hoogte te stijgen. Maar vaak is een groep met te gekke muzikanten en kickass nummers om te spelen niet genoeg om het beste uit jezelf en uit jouw band te halen. Iedere band heeft sterke punten, maar ook dingen die niet lekker lopen, “ontwikkelpunten.”

Wil je echt de puntjes op de muzikale ‘I’ zetten, dan help ik jou en jouw band. Structureel of gewoon voor een keertje om dat ene lastige liedje aan te pakken of nog net even alles op scherp te zetten voor dat aankomende optreden.

Door mijn ruime ervaring als coach en als muzikant op het podium en in repetitiesetting kan ik jullie muzikale topsport coach zijn. Of je nou blues, pop, jazz, classic-rock of bluegrass speelt: dat maakt niet uit. Mijn coaching, tips en tricks voor samenspel kun je op elk genre toepassen.

Proefles?!

Lijkt het je wat? Maak dan een afspraak voor een proefles!

Over mij

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de opleiding pop-/sessiemuzikant aan het Conservatorium Haarlem. Tijdens mijn studie heb ik lessen gevolgd bij Udo Pannekeet en René Dissel. Ik heb mij verdiept in verschillende muziekstijlen en heb ervaring opgedaan met sessie- en studiowerk. In mijn spel ligt de focus op stevigheid, definitie en artistieke interpretatie. Een aantal van mijn helden zijn Tim Levebfre, Brad Mehldau, Anthony Jackson, Paul Jackson en Joni Mitchel.

Contact

Telefoon: 06-18761109
E-mail: thijs.visscher@fulcomuziekonderwijs.nl
Website: www.thijsvisscher.nl

Tarieven

Lesvorm Lesduur Tarief < 21 jr Tarief > 21 jr Lesweken
Individueel 60 min € 1.369 € 1.656 37
Individueel 45 min € 1.027 € 1.243 37
Individueel 30 min € 685 € 829 37

Bandcoaching tarieven in overleg.

Andere lespakketten zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld een tienlessenkaart voor € 370 (< 21 jaar) of € 448 (>21 jaar)

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.