Anita Dam-Stoop

Dwarsfluit

“Muziek is een uitlaatklep voor je gevoel”

“Muziek betekent voor mij: emotie. Ik probeer mijn leerlingen bij te brengen hoe ze iemand kunnen raken met muziek.”
Van jongs af aan wist ik al dat ik later dwarsfluitles wilde gaan geven. Wat is het genieten voor mij als ik de twinkeling in de ogen van een leerling zie als ze er in het begin geluid uit krijgen en ze stukken aan het spelen zijn!

Het leuke aan lesgeven vind ik…

Het leuke aan lesgeven vind ik om samen met de leerling alles te ontdekken. Ieder op zijn eigen manier, tempo en niveau. Het instrument, de muziek, samenspel, maar ook de theorie.

Het is geweldig om muziek te maken en dat probeer ik over te brengen. Ik probeer een leerling steeds beter te laten presteren. Hierbij heb ik voor elke leerling een persoonlijke aanpak.

Lestijden / Soort lessen

De lestijden zijn variabel. Dit is afhankelijk van het soort les dat de leerling krijgt. De standaard les is 30 minuten individueel. In deze lessen is er veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de leerling. Voor hele jonge leerlingen met een korte concentratie (6 à 7 jaar) kan 20 minuten soms genoeg zijn in het eerste lesjaar.

Voor de duo-lessen moeten er twee leerlingen van hetzelfde niveau zijn van ongeveer dezelfde leeftijd.
In de fluitlessen is, naast het ‘leren’, ook het ‘plezier beleven’ aan de muziek belangrijk. Dit wordt bereikt door verschillende muziekstijlen aan te bieden, het enthousiast begeleiden van de leerling en het stimuleren van samenspel.

Contact

Telefoon: 06-20180777
E-mail: anita.dam-stoop@fulcomuziekonderwijs.nl

Tarieven 2024-2025

Lesvorm Lesduur Tarief
Individueel 30 min € 917
Individueel (eerste jaar, jonge leerling) 20 min € 611
Groepsles, duo 30 min € 596
Individueel, gevorderden 45 min om de week € 726
Individueel, gevorderden 10 rittenkaart, 45 min € 428
Introductie privéles 3 x 30 min € 55
Introductie groepsles 3 x 30 min € 40
Gezinskorting 5%

De tarieven gaan uit van lessen in de maanden september t/m juni. Tijdens de vakanties wordt er geen les gegeven. Het tarief is gebaseerd op een jaar, met een opzegtermijn van 2 maanden, en kan in termijnen betaald worden. U-pas leerlingen zijn van harte welkom; dit is mogelijk via de Stichting ter Bevordering van het Muziekonderwijs.

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.