fulco

Lenteconcert

Op zondag 21 april verzorgen leerlingen van Fulco Muziekonderwijs het Lenteconcert in Pantalone Theater. Aanvang is om 14:00 uur. Toegang is gratis! 

Familieconcert

Op zaterdagavond 6 april zullen leerlingen van Fulco muziekonderwijs om 19.30 uur in de Overtoomzaal van het Fulcotheater een concert geven.
 
Een gezellig concert, waarbij leerlingen samen met familieleden spelen. Hoe leuk is dat! Wat is het fijn om muziek te maken, maar zeker ook om dit samen te doen!
 
Door deze opzet, zijn er ook veel verschillende instrumenten te horen: blokfluit, dwarsfluit, zang,gitaar, basgitaar, viool, cello en piano. Broers spelen met zussen, moeders doen mee met hun kind, vader met zijn zonen, nichtje met haar oom en er komt een oma met haar kleindochter spelen. Kortom, een heel gezellig concert om te komen luisteren.
 
De toegang is gratis.

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.