fulco

Over ons

Collectief van zelfstandige muziekdocenten

Fulco Muziekonderwijs is een collectief van zelfstandig ondernemende docenten die gezamenlijk muziekles verzorgen voor de inwoners van IJsselstein en omgeving. Het is dé muziekschool van IJsselstein! De lessen worden gegeven in de bovenzalen van het Fulcotheater, in Theater Pantalone, bij de docent thuis of op een andere locatie in IJsselstein. 

Stichting, subsidie, coördinator
Fulco Muziekonderwijs wordt ondersteund door een faciliterende stichting: de Stichting ter Bevordering van het Muziekonderwijs (SBMO). De Gemeente IJsselstein stelt ons jaarlijks subsidie beschikbaar waarmee de stichting haar dienstverlening en huisvesting aan docenten en leerlingen kan bekostigen. Zo houden we ook de lessen betaalbaar. Verder wordt Fulco Muziekonderwijs ondersteund door onze coördinator Hülya Ordek, die organisatorische en administratieve zaken regelt voor bestuur, docenten en leerlingen.

Bestuur stichting
Fulco Muziekonderwijs is steeds in beweging en heeft ontwikkeling en vernieuwing hoog in het vaandel. Het stichtingsbestuur bestaat uit drie ervaren docenten en een of twee externe bestuursleden. Wij werken met plezier samen om onze muzikale passies met de inwoners van IJsselstein te kunnen delen.

Oproep versterking bestuur
Geïnteresseerd om met ons samen te werken? Of heeft u het in huis om ons bestuur te versterken met uw expertise en passie voor muziek? Schroom niet om direct met ons contact op te nemen:

Amand de Ligt, bestuurslid, 06-24564387, of stuur een e-mail naar info@fulcomuziekonderwijs.nl

Protocol omgaan met ongewenst gedrag

Stichting SBMO werkt in de praktijk met de Gedragscode (vrijwillige) medewerkers / Ongewenst gedrag / Vertrouwenspersoon / Sanctiebeleid. Informatie over deze gedragscode vindt u via deze link.

 

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.