Nathaniel Hanson

Piano / Muziekproductie

Wat bied ik aan?

Ik bied pianoles aan waarbij verschillende genres lichte muziek aan bod komen, zoals pop, R&B, gospel, soul en jazz. Daarnaast bied ik ook lessen aan in muziekproductie voor beginners met interesse in hip hop, trap, dubstep, EDM of IDM.

Hoe ziet een les met mij eruit?

Piano:

Pianoles bij mij zal variëren op basis van het niveau van de student. Voor beginners zullen we ons richten op het leggen van een stevige basis, waaronder het leren lezen van bladmuziek, het aannemen van ergonomische pianotechnieken, het ontwikkelen van een gevoel voor ritme, basis gehoortraining en effectieve oefenmethoden. Voor degenen die al vertrouwd zijn met de basisbeginselen, zullen we dieper ingaan op het construeren van complexe akkoorden, het aanleren van favoriete nummers op het gehoor en het toevoegen van een persoonlijke touch, evenals improvisatie. Lessen worden aangepast aan de individuele behoeften van elke student, met nadruk op het creëren van een ondersteunende en motiverende sfeer. Alle leeftijden vanaf 7 jaar en ouder zijn welkom! 

Muziekproductie:

Muziekproductie omvat het omzetten van digitale software in een volledig functioneel instrument. Het draait om het volgen van je creatieve instincten en het vertalen van je verbeelding naar hoorbare realiteit. Mijn lessen zijn gericht op beginners die aan deze reis willen beginnen. Ik zal de fundamentele aspecten van productie behandelen, zoals geluidsselectie, je eerste beat maken, externe controllers als instrumenten gebruiken, opnemen, mixen en meer! Deze lessen zijn ontworpen voor een duur van zes maanden, hoewel verlengingen mogelijk zijn indien nodig. Mijn doel is om je in staat te stellen om comfortabel de volgende stappen zelfstandig te doorlopen, terwijl ik altijd beschikbaar ben via e-mail als je tegen uitdagingen aanloopt. Muziekproductie kan ingewikkeld zijn voor jongere kinderen, daarom zijn deze lessen geschikter voor studenten van 12 jaar en ouder, hoewel gemotiveerde jongere studenten ook welkom zijn.

 Vereisten:

  • Laptop
  • Ableton Live 10 of 11 (een gratis proefperiode van 90 dagen is beschikbaar op hun website) of FL Studio 12 of hoger (een gratis proefperiode is ook mogelijk)
  • koptelefoon
  • Enthousiasme en een positieve houding!

Over mij

Ik ben Nathaniel, een pianist/producer met meer dan 20 jaar ervaring in de muziekwereld, met meer dan 15 jaar podiumervaring. Ik ben afgestudeerd in jazzpiano aan het Conservatorium Maastricht. Mijn muzikale reis heeft me doen optreden op bruiloften, begrafenissen, concerten, cafés, wedstrijden en festivals in Curaçao, België, Duitsland en Nederland. Mijn nieuwsgierigheid strekt zich uit tot verschillende muziekgenres, en ik streef actief naar voortdurend leren. Momenteel ben ik bezig met het produceren en componeren van het debuut-EP voor mijn R&B-band ‘The C.I’, en creëer ik bijna dagelijks mijn eigen composities en producties. Ik geloof sterk in de therapeutische kracht van muziek en haar vermogen tot zelfexpressie. Deze passie delen met anderen is mijn grootste enthousiasme. Ik kijk er naar uit om met jullie in contact te komen!

Proefles

Ben je geïnteresseerd in pianolessen of lessen muziekproductie? Bel me gerust, dan maken we een afspraak.

Contact

Telefoon: 06-82713764
E-mail: nathaniel.hanson@fulcomuziekonderwijs.nl
Website: 

Tarieven 2024-2025

Lesvorm Lesduur Tarief < 21 jr Tarief > 21 jr Lesweken
Pianoles individueel wekelijks 60 min € 1.847 *) € 2.235*) 37
Pianoles individueel wekelijks 30 min € 974 € 1.179 37
Muziekproductie individueel 10 lessen à 60 min € 526 € 637 10
*) korting € 100

 

Afspraken op maat zijn mogelijk, bijvoorbeeld leskaarten.

Cursisten onder de 21 jaar zijn vrijgesteld van de BTW.

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.