Aletta Sebus

Piano
Fulco Muziekonderwijs IJsselstein Piano Aletta Sebus

Wat kun je van mij verwachten?

Piano is een ongelooflijk veelzijdig instrument. Zoveel toetsen, zoveel mogelijkheden. Ik neem je mee in de klankwereld van dit prachtige instrument en op reis in deze wereld ervaar je, luister je en voel je wat het beste bij jou past. Mijn basis is klassieke muziek maar wil je een uitstapje maken naar jazz, popmuziek of iets anders ….? Het kan allemaal.

Wie kan bij mij terecht?

Kinderen vanaf 7 jaar, jeugd en volwassenen, beginnend en gevorderd. Kinderen vanaf 5-6 jaar zijn ook van harte welkom. Specifiek voor deze leeftijdsgroep gebruik ik de Bijdehandjes methode waarbij op speelse wijze liedjes worden aangeleerd op de piano. Een auditieve methode waarbij noten lezen in het eerste jaar nog niet aan bod komt.

Over mij

Ik ben afgestudeerd aan het Conservatorium in Utrecht en de jaren daarna heb ik mij verder ontwikkeld als pianiste in lied- en koorbegeleiding. Naast het lesgeven ben ik ook actief in het organiseren van projecten en sinds januari 2020 bestuurslid va de Stichting ter bevordering van het Muziekonderwijs in IJsselstein.

Contact

Telefoon: 06-51229419

E-mailadres: aletta.sebus@fulcomuziekonderwijs.nl

Website: alettasebuspianoles.nl

Tarieven 2023-2024

Lesvorm Lesduur Tarief Lesweken
Individueel 30 min € 880 37
Individueel 45 min € 1.320 37
Individueel 60 min € 1.760 37

In overleg kan ook: één keer in de 2 weken of een leskaart van respectievelijk 5, 10, 15 of 20 lessen.

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.