Zsofia Pasztoi

Blokfluit / Muziekplezier I
Fulco Muziekonderwijs IJsselstein Blokfluit Zsofia Pasztoi

Wat kan ik voor je doen? Mijn lesaanbod

Samen genieten van muziek maken met kinderen is mijn passie. Dat doe ik met heel veel plezier en een praktische, persoonlijke aanpak. Naast het ontwikkelen van vaardigheden vind ik samenspelen belangrijk. Dat geeft kinderen de gelegenheid om hun passie voor muziek te delen met anderen, hun familie, of een groter publiek. Blokfluit is het ideale instrument om de grondbeginselen van muziek maken onder de knie te krijgen.

Wat maakt lessen bij mij uniek?

Mijn lessen zijn niet alleen kwalitatief goed, maar ook leuk en leerzaam. Daarom stem ik de blokfluitlessen en het lesmateriaal af op wat de leerling wil en kan. Ik gebruik bij mijn lessen veel verschillende elementen:

  • basis muzikale vorming door zingen, ritmische oefeningen en samenspelen (Kodály methode)
  • ontwikkeling van maat- en ritmegevoel
  • spelenderwijs noten leren
  • ontwikkeling van de fijne motoriek
  • van moderne composities tot pop achtige werken
  • leren oefenen, hoe dat inbouwen in het dagelijkse ritme
  • het trainen van aandacht en focus
  • workshops, leerlingen concerten, ensemble spelen, deelnemen aan competities, blokfluit-oliën middag en nog veel meer…
  • In de lessen komen verschillende aspecten van muziek maken aan bod zoals techniek, houding, toonvorming, stijlbesef en het stimuleren van creativiteit.

Proefles?!

Heb je zin in muziek maken? Wacht niet langer en geef je op voor de basiscursus blokfluit. Meld je gerust aan voor een proefles en nadere kennismaking. Leerlingen van elk niveau en elke leeftijd vanaf vijf jaar zijn van harte welkom!

Over mij

Ik groeide op in een muzikale familie: mijn vader is dwarsfluit- en blokfluitdocent en mijn moeder cello- en solfègedocent. Ze zijn beiden actief als uitvoerend musicus. Ik kom uit Hongarije en heb daar mijn eerste opleiding blokfluit en kamermuziek gevolgd. Later was ik enthousiast deelnemer van masterclasses gegeven door bekende musici.

Mijn ambitie om me muzikaal verder te ontwikkelen bracht mij in 2008 naar Nederland. Bij het Conservatorium van Amsterdam heb ik mijn Bachelor of Music gehaald. Daarna ben ik doorgegaan aan het Utrechts Conservatorium voor mijn Master of Music. Ik treed regelmatig op met het LavioLa Oude Muziek Ensemble in binnen- en buitenland. Door mijn ruime opleiding ben ik thuis in veel muziekstijlen. Als docent wil ik graag mijn kennis doorgeven aan mijn leerlingen en nauw bij hun ontwikkeling betrokken zijn.

Contact

Telefoon: 06-42391875
E-mail: zsofia.pasztoi@fulcomuziekonderwijs.nl
Website:

Tarieven 2024-2025

Lesvorm Lesduur Tarief
Individueel 20 min € 640
Individueel 30 min € 900
Individueel, om de week 30 min € 450
Pakket 10 lessen 30 min € 290
Het cursusjaar loopt van september t/m juni. In de basisschool vakanties wordt geen muziekles gegeven. U-pas leerlingen zijn welkom!

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.