Zack Lober

Elektrische basgitaar

Wat kun je van mij verwachten?

Hoi, mijn naam is Zack Lober en ik heb enorm veel zin om bij Fulco Muziekonderwijs aan de slag te gaan als de nieuwe elektrische basgitaardocent.

Ik speel al meer dan 20 jaar elektrische basgitaar en deel graag mijn enthousiasme voor de bas en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier geef ik les aan leerlingen van allerlei niveaus, van beginners tot ervaren basgitaristen die hun vaardigheden willen verbeteren. Samen gaan we werken aan fundamentele elementen, zoals: techniek, bladmuziek lezen, toonladders en arpeggio’s, muziektheorie, het leren van baslijnen op gehoor, meespelen met opnames (en met live muzikanten) en de verschillende rollen die een bas kan hebben in een band. Ik sta open voor alle muziekstijlen en zorg er graag voor dat mijn leerlingen met plezier de elektrische basgitaar leren te spelen en dat ze vooral veel lol hebben tijdens het maken van muziek.

Tijdens m’n carrière als musicus, heb ik vele verschillende stijlen gespeeld en in vele verscheidene muzikale settings gewerkt, van jazz tot rock en van orkesten tot musicals, en alles daartussen in. Verder componeer ik mijn eigen muziek en leidt ik m’n eigen bands. Meer informatie hierover kun je vinden op mijn website www.zacklober.com

Over mij

Ik ben een bassist, componist, DJ en muziekproducer, die is (geboren in Toronto en) getogen in Montreal, Canada. Na jaren in New York City en in Boston te hebben gewoond, heb ik mij nu gevestigd in Nederland. Ik was co-oprichter van de jazz groep “The Story” and heb “The Ancestry Project” opgericht, een voorstelling waarbij muziek en video worden gecombineerd met draaitafels. Daarnaast ben ik ook co-leider van het collectieve kwartet “Landline”, die ik samen heb opgericht met Chet Doxas, Jacob Sacks, and Vinnie Sperrazza. Mijn nieuwste project in Nederland is mijn trio NO FILL3R, met drummer Sun-Mi Hong en trompetist Suzan Veneman. Ik heb mijn bachelors diploma behaald aan McGill University en mijn masters diploma aan de Manhattan School of Music. Ik ben actief als docent en geef workshops en clinics.

Als bassist heb ik gewerkt vele artiesten waaronder David Binney, Henry Threadgill, Butch Morris, Frank London, John Escreet, Greg Ward, Jamie Baum, Jerry Bergonzi, Phil Grenadier, Jason Palmer and Chet Doxas. Met bands geleid door Ingrid Jensen, Christine Jensen, Benoit Charest, Christophe Schweizer, en met “The Story” heb ik opgetreden door heel Europa, in India, Mexico, Canada, en de Verenigde Staten

Verder ben ik ook actief in de pop en rock muziek en heb ik opgetreden en/of studio-opnames gemaakt met vele pop en rock artiesten, waaronder Caro Emerald, Zach Williams (The Lone Bellow), Jessica Williams (Girls), the Swingle Singers, Emma Frank, Alejandra Ribera, Steve Stevens (Billy Idol), Ian Astbury en Billy Duffy (The Cult).

Proefles

Ben je geïnteresseerd in elektrische basgitaar, rock pop of jazz (of een andere stijl)? Bel me gerust, dan maken we een afspraak.

Contact

Telefoon: 06-36106473
E-mail: zack.lober@fulcomuziekonderwijs.nl

Website: www.zacklober.com

Tarieven 2023-2024

Lesvorm Lesduur Tarief < 21 jr Tarief > 21 jr Lesweken
Individueel wekelijks 60 min € 2.150 *) € 2.601 *) 37
Individueel wekelijks 45 min € 1.625 **) € 1.966 **) 37
Individueel wekelijks 30 min € 1.095 € 1.325 37
Individueel tweewekelijks 60 min € 1.095 € 1.325 18

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.