Lineke Lever

Piano / kamermuziek
Fulco Muziekonderwijs IJsselstein Piano Lineke Lever

Lineke Lever geeft al heel veel jaren pianoles aan alle leeftijden. Ze heeft o.a. jarenlang lesgegeven aan jong pianotalent (5-7 jaar) aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Daarnaast geeft Lineke regelmatig cursussen ‘kamermuziek’, voor ensembles die zich verder willen verdiepen in het klassieke ensemblespel.

Pianospelen voor jong en oud

Als concertpianiste geeft Lineke regelmatig concerten. Die bevlogenheid geeft zij graag over aan haar leerlingen. Of je nu beginnend, gevorderd, jong of minder jong bent: de piano is zó veelzijdig, dat er voor iedereen mooie muziek te vinden is.
Lineke start met jonge kinderen via een auditieve methode. Daarna gaan leerlingen leren noten lezen en het piano-repertoire verder ontdekken en uitbreiden.

Kamermuziek

Leerlingen die affiniteit hebben met het samenspelen met andere instrumenten, kunnen onder de bezielende leiding van Lineke zich daarin verdiepen. In overleg met de andere docenten kunnen ensembles samengesteld worden. Ook leerlingen van andere instrumenten, die graag eens met een pianist willen werken, kunnen met Lineke samenspelen om zo toch bijvoorbeeld eens die ‘Sonate’ in te studeren die ze al zo lang zouden willen spelen.

Over Lineke

Pianiste Lineke Lever geeft concerten in binnen- en buitenland, is regelmatig te gast op de radio en heeft diverse CD’s uitgebracht. Ze maakt o.a. deel uit van een duo met een celliste, werkt veel samen met operazangers, is dirigent van een mannenkoor en … geeft graag les! Lineke studeerde klassiek piano bij David Kuyken aan het Utrechts Conservatorium en studeerde daarna nog een jaar ‘liedbegeleiding’ aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Daarnaast voltooide zij een studie Nederlandse Taal & Cultuur aan de Universiteit Utrecht.

Contact

Telefoon: 06 4139 1515
E-mail: lineke.lever@fulcomuziekonderwijs.nl

Tarieven 2023-2024

Leerlingen tot 21 jaar* Leerlingen vanaf 21 jaar*:
60 min € 48,00 60 min € 58,00
45 min € 36,00 45 min € 43,50
30 min € 24,00 30 min € 29,00

*Tarieven zijn per les. Het aantal lessen kan per schooljaar iets verschillen. Het streven is rond de 36 lessen per jaar.

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.