Joop Leemans

Elektrische gitaar / Akoestische gitaar
Fulco Muziekonderwijs IJsselstein Elektrische Gitaal Joop Leemans

“Muziek is voor mij een noodzaak in het leven”

Ik zit nog altijd vaak achter mijn instrument. Gitaar spelen heeft voor mij iets magisch.. Je kan zoveel verschillende klanken uit dit instrument toveren. Muziek maken, het liefst met een hele band, is het allerleukste om te doen!

Het leuke aan lesgeven vind ik… “Het geeft een enorme kick als je tijdens de les ziet dat het kwartje valt bij de leerling. Dit geeft hen een flinke boost aan zelfvertrouwen waar ze ook iets aan hebben buiten de lessen. Het is de interactie met de leerling waar ik het voor doe.”

Contact

Telefoon: 06-12241248
E-mail: joop.leemans@fulcomuziekonderwijs.nl

Tarieven 2023-2024

Tot 21 jaar
€ 870,- (36 lesweken, 30 minuten individueel)
€ 550,- (36 lesweken, 30 minuten duo)

Vanaf 21 jaar
€ 1.052,- (36 lesweken, 30 minuten individueel)
€ 666,- (36 lesweken, 30 minuten duo)

De tarieven gaan uit van een half uur les per week in de maanden september t/m juni. Tijdens de basisschool vakanties wordt er geen les gegeven. Het tarief is gebaseerd op een jaar (met een opzegtermijn van 2 maanden) en kan ineens vooraf of in 2 of in 8 termijnen betaald worden.

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.