Zang

Minimale leeftijd: 8 jaar

De stem is het enige instrument dat iemand altijd bij zich heeft. Zingen kan dan ook overal. Er zijn echter veel technieken en oefeningen die u of uw kind een betere zanger maken. Onze docent brengt u deze technieken bij.

Zang
Van singer-songwriter tot zanger of zangeres in een band. Klassieke nummers, pop en soul. De stem spreekt iedereen tot de verbeelding. Tijdens zangles bij Fulco Muziekonderwijs leert u of uw kind de stem op de juiste manier te gebruiken. Opwarming van de stem, oefenen van technieken en het instuderen van een zelf te kiezen lied. Al deze elementen komen tijdens de zanglessen aan bod.

Onze docent gaat echter verder dan techniek alleen. Want een lied ten gehore brengen, kan pas echt als het publiek het ‘voelt’. Daarom werken we ook aan liedtekstinterpretatie. Bij ons krijgt u dus een brede zangopleiding.

Lesvorm en -duur
Voor de lesvorm- en duur kunt u terecht op de pagina van de desbetreffende docent.

Kosten
Voor de tarieven kunt u terecht op de pagina van de desbetreffende docent.

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.