Lida Brouskari

Piano lichte muziek
lida-brouskari-piano-docent-fulco-muziekonderwijs

Wat kun je van mij verwachten?

Muziek maken in het moment is heel waardevol: niet terug of vooruit kijken maar het heden beleven. Dat is belangrijk voor een muzikant en dat maakt dat je muziek kunt maken met plezier en zonder zorgen. Wat is nu het mooiste? Dat iedereen het kan, ongeacht je leeftijd en of je een beginner of gevorderde speler bent.

Je hebt wel een solide muzikale basis nodig. Maar dat betekent niet dat je moet wachten voordat je plezier kunt beleven aan pianospelen. Ik geloof dat je vanaf dag één kunt jezelf kunt uitdrukken via de muziek.

Techniek, zichtlezen (à vue lezen) en akkoordennotatie zijn ook onderdeel van mijn lessen. Een mooie klank maken op de piano is net zo belangrijk als soepel zijn op de toetsen. Al deze aspecten zorgen voor een meer aanwezige en solide klank.

Vrij spel, muzikale spelletjes en improvisatie maken zitten allemaal in mijn lessen, omdat ik ervan overtuigd ben dat ze de motoriek, fantasie en creativiteit kunnen ontwikkelen. Ook kunnen ze je oren trainen, helpen met expressie, en je leren hoe je met andere mensen of in een groter ensemble kunt spelen.

Ik pas de lessen aan aan de behoeften van de leerling, dus we kunnen elk soort repertoire opbouwen dat je wilt en verschillende muziekgenres verkennen. Dat helpt bij het ontwikkelen van je persoonlijke muzikale smaak en het vinden van je eigen muzikale pad.

Over mij

Ik begon met piano spelen toen ik 6 jaar was en maakte er een echte connectie mee. Ik heb mijn Bachelor in Klassieke piano afgerond in 2016 in Griekenland. Daarna ben ik gaan experimenteren door met verschillende bands te spelen in Athene en in 2018 ben ik in Nederland komen wonen om Jazz n Pop piano te gaan studeren aan het Conservatorium van Utrecht. Ik speel en treed op in Nederland met pop, jazz, singer/songwriter bands en heb mijn eigen projecten waar veel improvisatie in zit. Ik vind optreden en lesgeven allebei heel leuk. Verder beleef ik veel plezier aan het contact met mijn leerlingen en ze te zien groeien als ik met hen meegroei.

Mijn Nederlands is nog niet zo goed, maar daar werk ik aan. Ik spreek wel goed Engels. Leerlingen die liever een Nederlandssprekende docent willen, kunnen dat aangeven.

Proefles

Ben je geïnteresseerd in pianolessen lichte muziek (pop, jazz, funk, improvisatie, etc.) of wil je keyboard spelen? Bel me gerust, dan maken we een afspraak. Ik geef les in theater Pantalone in IJsselstein.

Contact

Telefoon: 06-10502795
E-mail: lida.brouskari@fulcomuziekonderwijs.nl
Website: 

Tarieven 2023-2024

Lesvorm Lesduur Tarief Lesweken
Individueel 30 min € 944 38
Individueel 45 min € 1.402 38
Individueel 60 min € 1.869 38

Afspraken op maat zijn mogelijk.

Cursisten onder de 21 jaar zijn vrijgesteld van BTW.

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.