Blokfluit

Minimale leeftijd: 5 jaar

Voor kinderen en volwassenen is de blokfluit een uniek instrument dat overal mee naartoe is te nemen. Fulco Muziekonderwijs geeft blokfluitles aan leerlingen van alle leeftijden.

Vanaf een jaar of vijf kunnen kinderen beginnen op de sopraanblokfluit met een aan hun leeftijd aangepaste methode.

Blokfluit
Voor volwassenen is de altblokfluit een geschikt instrument om mee te beginnen. De blokfluit bestaat uit een familie met grote en kleinere instrumenten: sopranino – sopraan – alt – tenor – bas – grootbas – contrabas. Die kun je allemaal leren bespelen !

De moderne lesmethoden zorgen voor snel resultaat. Je leert liedjes en muziekstukken met een grote variatie in stijlen. Meestal met een cd om thuis mee te oefenen. Naast de individuele les speel je samen met anderen, bijv. als je optreedt op een concert. Er is veel mooie samenspelmuziek, onder andere “oude muziek” al vanaf de 13de eeuw, omdat de blokfluit al heel lang bestaat. Maar natuurlijk spelen we ook muziek uit de 20ste en 21ste eeuw.

Met individuele lessen kan je op elk moment van het jaar beginnen.
Voor de kleintjes (5 jaar) bieden we een cursus aan van 15 lessen: ‘Fluiten met visjes’.
Deze cursus start bij voldoende aanmeldingen in september en in februari.

Lesvorm en -duur
Voor de lesvorm- en duur kunt u terecht op de pagina van de desbetreffende docent.

Kosten
Voor de tarieven kunt u terecht op de pagina van de desbetreffende docent.

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.