Akoestische Gitaar

Minimale leeftijd: 7 jaar

De gitaar is wellicht een van de bekendste en meest tot de verbeelding sprekende instrumenten ter wereld. De docenten van Fulco Muziekonderwijs brengen u de techniek, houding en aanslagen bij. In eigen tempo leert u of uw kind favoriete nummers spelen. De gitaar staat qua populariteit wereldwijd bij velen op nummer één. Niet voor niets heeft Fulco Muziekonderwijs diverse gitaardocenten.

Fulco Muziekonderwijs geeft iedereen gitaarles, van zeven tot tachtig jaar. En ongeacht of u of uw kind al enige ervaring heeft of nog nooit een gitaar heeft vastgehouden. In eigen tempo leert u een goede speelhouding en aanslag. Uiteraard staan ook akkoorden en noten lezen op het programma. U zult versteld staan hoe snel u uw favoriete nummer op de gitaar kunt spelen.

Akoestische gitaar
De akoestische gitaarlessen zijn zo ingericht dat iedereen op zijn of haar eigen tempo kan leren gitaarspelen. U leert populaire, klassieke of flamencomuziek spelen. Door de doorgaande leerlijn van meerdere jaren ontwikkelt u zich steeds verder op de gitaar. Deze lessen zijn dan ook geschikt voor zowel beginners als mensen met conservatoriumniveau.

Lesvorm en -duur
Voor de lesvorm- en duur kunt u terecht op de pagina van de desbetreffende docent.

Kosten
Voor de tarieven kunt u terecht op de pagina van de desbetreffende docent.