Gala Lozynska

Cello
Fulco Muziekonderwijs IJsselstein Cello Gala Lozynska

Wat kun je van mij verwachten?

Muziek is een soort van toveren. Cello is een klassiek strijkinstrument. Te vaak benaderen we klassieke instrumenten op een te conservatieve manier. We stellen ons meteen muzikanten voor in grappige kleding met witte pruiken. Mannen gekleed als pinguïns en vrouwen in begrafenis zwart. Muziek is veel meer dan dat! Het is leuk en ik zal het je laten zien.

Muziek is zoveel meer dan saaie oefeningen. Het gaat allereerst over plezier maken en spelen wat JIJ wilt. Filmmuziek, Pop/Rock liedjes, etc. Daarnaast kan muziek helpen om belangrijke vaardigheden te ontwikkelen, zoals creativiteit, samenwerken, besluitvorming, verantwoordelijkheidsgevoel en vele andere.

Alles is mogelijk op de cello. Laten we dit samen ontdekken!

Wie kan bij mij terecht?

Jong en oud(er), beginner en gevorderde, in principe vanaf 4-5 jaar. Voor jonge kinderen kijken we welke maat cello je nodig hebt en waar je een kleine cello kunt huren of kopen.

Over mij

Ik heet Halyna Lozynska, noem mij maar Gala. Ik kom oorspronkelijk uit de Oekraïne. In 2018 heb ik mijn Master Cello aan het Praagse Conservatorium behaald. Sinds 2013 geef ik privé cellolessen in Amsterdam aan leerlingen van alle leeftijden. Op dit moment studeer ik aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht / Utrechts Conservatorium oude muziek (barokcello).

Contact

Telefoon: 06-38104720
E-mailadres: gala.lozynska@fulcomuziekonderwijs.nl
Website:

Tarieven 2023-2024

Lesvorm Lesduur Tarief < 21 jr Tarief > 21 jr Lesweken
Individueel 60 min € 1.445 € 1.745 36
Individueel 45 min € 1.080 € 1.115 36
Individueel 30 min € 720 € 875 36

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.