fulco

AMV lessen bij Fulco Muziekonderwijs

Met muziekonderwijs kun je niet vroeg genoeg beginnen, dat bewijzen de AMV-lessen van Fulco Muziekonderwijs. Al vanaf 4 jaar oud kun je bij docente Floor Snijders terecht voor muzieklessen.
 
AMV staat voor Algemene Muzikale Vorming en bestaat uit twee groepen. In AMV 1 zitten kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool en in AMV 2 zitten kinderen uit groep 3 en 4. Tijdens de lessen maken we op speelse manier kennis met muziek en muziekonderwijs. We gaan bewegen, zingen, dansen en spelen op klein (Orff) instrumentarium. Op die manier leer je spelenderwijs over muzikale parameters als toonhoogte, tempo en dynamiek.
 
Tijdens de open dag van Fulco Muziekonderwijs op zaterdag 2 juni geeft Floor Snijders twee AMV-workshops in de Basiliekzaal van het Fulcotheater, om 14.15 uur en 15.30 uur. Deze workshops zijn voor zowel AMV 1 als AMV 2. Wees welkom! 

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.