fulco

Fulco Muziekonderwijs actief op basisscholen

Om de kwaliteit van het cultuuronderwijs op basisscholen te verbeteren werken scholen en culturele instellingen sinds 2013 samen aan het landelijke programma Cultuureducatie met Kwaliteit. Deze subsidieregeling staat open voor aanvragen vanuit alle basisscholen in Nederland. Fulco Muziekonderwijs is daarbij de samenwerkingspartner in IJsselstein!

Fulco Muziekonderwijs heeft alle basisscholen in IJsselstein aangeboden om hen te helpen om een zo groot mogelijk resultaat te halen uit de subsidieregeling. Twee scholen hebben inmiddels plannen ontwikkeld ter bevordering en verbetering van muziekonderwijs op hun school. Hiermee werken ze samen met Fulco Muziekonderwijs.

Meerdere docenten van ons collectief zijn – en gaan verder – aan het werk om invulling te geven aan de plannen. Nu al is Fulco Muziekonderwijs actief op de Agnesschool. Vanaf het nieuwe schooljaar 2018-2019 komt daar ook basisschool de Tandem bij. Dát is nog eens een mooie muzikale ontwikkeling!

Om te zien hoe leuk deze lessen zijn voor de muzikale ontwikkeling van de kinderen kunt u de video van de muziekatelier lessen op de Agnesschool op ons YouTube kanaal bekijken. En vergeet dan vooral niet ons te volgen!

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.