Kinderkoor

Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud en gek op zingen? Dan is Fulco’s Kinderkoor zeker iets voor jou!

Zingen is altijd leuk. Of het nou onder de douche is of op de fiets naar school, het maakt je vrolijk en voelt goed. Nóg leuker is het om samen met anderen te zingen! Wist je dat het ook nog gezond is?

Fulco’s Kinderkoor

Met ingang van september 2018 is IJsselstein een nieuw kinderkoor rijker: Fulco’s Kinderkoor. Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud en gek op zingen? Dan is dit koor zeker iets voor jou!

Op maandagmiddag tussen 17.00 en 18.00 uur wordt er, onder leiding van operazangeres Elea Bekkers, gezellig maar ook heel serieus gewerkt aan stemvorming, expressie, zuiverheid, timing, samenzang en balans. Ook leer je de basis van muziektheorie, noten lezen en koordirectie. Dit alles doen we aan de hand van een afwisselend repertoire vol kinderliedjes, popmuziek, musicalstukken, klassieke muziek en wereldmuziek. Als je zelf goede ideeën hebt voor leuke liedjes, dan is daar ook ruimte voor! Bij deze nieuwe activiteit van Fulco Muziekonderwijs is plezier het belangrijkste en spelenderwijs leren staat centraal!

We maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Wanneer je op “Ok” klikt, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Lees hier meer over in de privacyverklaring van Fulco muziekonderwijs.